На державному кордоні були виявлені та затримані 4 порушників

НАЗАД
17 червня 2015 15:39

Минулої доби на державному кордоні було затримано 4 порушників.  На Закарпатті прикордонники відділу «Косине» Мукачівського загону затримали автомобіль, яким громадянин України

Минулої доби на державному кордоні було затримано 4 порушників.  На Закарпатті прикордонники відділу «Косине» Мукачівського загону затримали автомобіль, яким громадянин України віз у бік кордону 2 громадян Сирії. Зараз стосовно затриманих проводяться фільтраційно-перевірочні заходи. Ще одного порушника, зі слів - громадянина Палестини, виявили на залізничній станції «Чоп» прикордонники Чопського загону.  У чоловіка не було при собі жодних документів. До встановлення особи громадянина затримано. А в одеському аеропорту прикордонники передали до міліції громадянку В’єтнаму. Жінка прямувала із Одеси до Москви та подала на перевірку  посвідку  на проживання в Україні, однак інспектор прикордонної служби відразу виявив, що вона фальшива.

Як вже повідомлялося, у рамках проведення спільної операції «Кордон-2015», яка проходять під координацією Державної прикордонної служби України у тісній взаємодії із МВС, СБУ, ДМС, ДФС, прикордонними відомствами країн Євросоюзу, продовжуються заходи спрямовані на боротьбу з незаконною міграцією та торгівлею людьми.

Результатом проведеної операції має стати зниження рівня протиправної діяльності, пов’язаної з організацією каналів переправлення незаконних мігрантів та покращення взаємодії на внутрішньовідомчому, міжвідомчому та міжнародному рівнях у сфері протидії незаконній міграції.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси