На державному кордоні в Сумській області побували народні депутати України

НАЗАД
26 липня 2017 14:08

На державний кордон України на Сумщину з робочою поїздкою прибула група народних депутатів України у складі Сергія Рудика, Сергія Шахова та Олега Медуниці. 25 липня народні депутати України побували у міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполу

На державний кордон України на Сумщину з робочою поїздкою прибула група народних депутатів України у складі Сергія Рудика, Сергія Шахова та Олега Медуниці. 25 липня народні депутати України побували у міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Бачівськ».

Метою поїздки було ознайомлення з реальним станом справ на українсько-російському кордоні, визначення проблемних питань у сфері укріплення держрубежу та реалізації проекту інженерно-технічного облаштування кордону, напрацювання шляхів їх вирішення, у тому числі шляхом законодавчих ініціатив, спрямованих на підвищення обороноздатності України та недоторканості державного кордону України.

Начальник Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України генерал-майор Сергій Бідило та начальник Сумського прикордонного загону полковник Валерій Кравчук, які супроводжували народних обранців, ознайомили їх з особливістю ділянки держкордону на Сумщині, результатами пропускних операцій в пунктах пропуску.  Депутатам Верховної ради України було продемонстровано роботу рухомого програмно-технічного комплексу автоматизації прикордонного контролю «Гарт-1/П» та мобільного автоматизованого радіаційного комплексу «Марк».

Також народні депутати перевірили одну з ділянок кордону в Глухівському районі, ознайомилися з інженерним облаштуванням держрубежу.

А сьогодні, 26 липня, в рамках поїздки народні обранці побувають на інших ділянках українсько-російського державного кордону в Сумській області.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси