На Чернігівщині затримали правопорушників зі зброєю

НАЗАД
10 лютого 2014 11:28

У минулі вихідні співробітники окремого відділу прикордонної служби Північного регіонального управління в Чернігівській області помітили шістьох громадян з мисливською зброєю. Чоловіки рухалися поблизу укр

У минулі вихідні співробітники окремого відділу прикордонної служби Північного регіонального управління в Чернігівській області помітили шістьох громадян з мисливською зброєю. Чоловіки рухалися поблизу українського населеного пункту Гірськ за 300 метрів від державного кордону.

Переслідуючи порушників, прикордонники затримали 2 осіб з рушницями, решта невідомих, кинувши зброю, втекли в глиб України по замерзлій річці Снов.

Під час перевірки стало відомо, що документи, які посвідчують особу та дозвіл на носіння рушниці «ИЖ-18» має лише один затриманий. Після чого двох правопорушників та 5 одиниць мисливської зброї було доставлено у прикордонний підрозділ для складання адміністративно-процесуальних документів. Мисливські рушниці передали слідчій групі зі співробітників міліції, які прибули до відділу прикордонної служби. На даний час продовжуються спеціальні заходи з пошуку решти зниклих осіб.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси