На Чернігівщині у росіянина вилучили монети, балалайки, статуетки та багато іншого краму

НАЗАД
25 квiтня 2013 10:40

 

68-річний громадянин Росії виїжджав з України автомобілем «Рено». Для оформлення водій обрав смугу руху «зелений коридор», певно спод

 

В міжнародному пункті пропуску «Сеньківка», що в Чернігівській області співробітники Держприкордонслужби та працівники митниці виявили у росіянина чималу кількість речей, серед яких монети, балалайки, статуетки тощо.

68-річний громадянин Росії виїжджав з України автомобілем «Рено». Для оформлення водій обрав смугу руху «зелений коридор», певно сподіваючись, що його перевіряти ретельно не будуть. Проте працівники пункту пропуску звернули увагу, що він досить помітно хвилюється, тому прийняли рішення провести поглиблений огляд транспортного засобу. Вивівши автомобіль із загального потоку та провівши перевірку прикордонними та митники виявили в ньому чималу кількість різноманітних речей. Серед них знаходилися старі металічні фігурки тварин та людей, старі балалайки та мандоліна, трості, чимало монет різних держав тощо. Наразі про затримання поінформовано співробітників СБУ, а речі вилучено для встановлення чи містять вони культурну або історичну цінність.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси