На Чернігівщині у пункті пропуску вилучили 2 кілограми таблеток психотропної дії

НАЗАД
24 лютого 2014 11:16

У минулу суботу у пункті пропуску «Нові Яриловичі» прикордонники Чернігівського загону спільно з працівниками  митниці вилучили 2 кілограми таблеток психотропної дії. Під час п

У минулу суботу у пункті пропуску «Нові Яриловичі» прикордонники Чернігівського загону спільно з працівниками  митниці вилучили 2 кілограми таблеток психотропної дії.

Під час прикордонно-митного контролю автомобіль «Toyota», яким керував 55-річний громадян України, прикордонники вивели на смугу «червоний коридор» для додаткової перевірки.  Уважно оглянувши авто, працівники пункту пропуску виявили під обшивкою багажника два поліетиленових пакети з пігулками білого кольору, вагою близько одного кілограма кожен.

Знайдені пігулки, попередньо псевдоефедрину,  вилучили та передали для проведення експертизи.

Крім того прикордонники відділу «Краснопілля» Сумського загону ще в одного нашого співвітчизника виявили наркотичну речовину. Чоловіка зупинили за кілька десятків метрів від кордону. Українець прямував до Росії та ніс пакунок з 50 грамами речовини рослинного походження, можливо марихуани. Про затриманого повідомлено співробітників міліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси