На Чернігівщині прикордонники затримали порушників, які розшукувалися міліцією

НАЗАД
11 вересня 2012 08:53

Прикордонники відділу «Деревини» на ділянці відповідальності Чернігівського загону затримали двох громадян Республіки Білорусь.

Прикордонники відділу «Деревини» на ділянці відповідальності Чернігівського загону затримали двох громадян Республіки Білорусь. Вони незаконно порушили державний кордон на напрямку «Глибоцьке (РБ) – Ільмівка (Укр.)» на мотоблоку «ДК-7» з причепом. Транспортний засіб вилучено, як засіб перетину кордону. Білорусів 40 та 30 років, за незаконне перетинання державного кордону притягнуто до адмінвідповідальності та передано суміжній стороні.

В це й же день правоохоронці Чернігівського загону на ділянці відділу «Гірськ» затримали двох наших співвітчизників без документів, які намагались незаконно потрапити до Росії.

В ході спеціальних заходів встановлено, що один із затриманих ,45-річний житель Тернополя, розшукується співробітниками МВС за скоєння злочину, передбаченого ст.185 ч.3 ККУкраїни (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). Інша особа, 38-річний  житель Миколаєва, також виявився в розшуку по факту як зниклий безвісті.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси