На Чернігівщині нетверезий водій намагався прорватися через пункт пропуску

НАЗАД
17 лютого 2016 14:37

Сьогодні вночі в пункті пропуску «Славутич», що на кордоні з Білоруссю, нетверезий водій на позашляховику «Тойота», ігноруючи сигнали прикордонного наряду про зупинк

Сьогодні вночі в пункті пропуску «Славутич», що на кордоні з Білоруссю, нетверезий водій на позашляховику «Тойота», ігноруючи сигнали прикордонного наряду про зупинку автомобіля, на великій швидкості розбив шлагбаум та незаконно в’їхав на територію пункту пропуску. Зрозумівши, що здійснив правопорушення та аби уникнути покарання за це, водій розвернув на території пункту пропуску автомобіль та швидко рушив у зворотному напрямку.

 Проте за кілька секунд прикордонниками були приведені в готовність засоби примусової зупинки транспортних засобів та заблоковані виїзди. Однак не зважаючи на блокування та попереджувальні сигнали  прикордонного наряду, водій, відігнувши автомобілем шлагбаум, при цьому пробивши три колеса, вдався до втечі.

Проїхавши кілька кілометрів від пункту пропуску водій покинув пошкоджений автомобіль і пішки рушив подалі від кордону. В цей час назустріч правопорушнику з відділу прикордонної служби «Дніпровське» вже виїхала група реагування, яка затримала  «пішохода»  поблизу с. Пакуль.   Під час спілкування з прикордонниками громадянин, що перебував з явними ознаками вживання спиртних напоїв, 34-річний житель м. Чернігова, зізнався, що є власником покинутого автомобіля.

За порушення прикордонного режиму правопорушник притягнутий до адміністративної відповідальності за статтею 202 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Крім того, на нього складено матеріали за частиною 1 статті 185-10 КУпАП «Злісна непокора законній вимозі прикордонного наряду», які направлені до Чернігівського районного суду.

Крім того до місця події було викликано співробітників поліції, які склали протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст. 130 КУпАП «Керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси