На Чернігівщині не пропустили 39-річного «добровольця» з Росії

НАЗАД
23 вересня 2014 13:21

В пункт пропуску «Нові Яриловичі» прибув легковий автомобіль «ВАЗ». Ним керував 39-річний громадянин Російської Федерації. Чоловік, начебто, слідував в Україну для в

Вчора в міжнародний автомобільний пункт пропуску «Нові Яриловичі» на в’їзд в Україну прибув легковий автомобіль «ВАЗ». Ним керував 39-річний громадянин Російської Федерації.

З метою недопущення незаконного переміщення через державний кордон предметів безпекової складової та припинення інших протиправних дій автомобіль направили на додаткову перевірку.

Вже під час співбесіди росіянин помітно хвилювався та путався в поясненнях про мету своєї поїздки. Згодом, однією з його версій було, що він, начебто, слідує в Україну для вступу в один з добровольчих українських батальйонів, які приймають участь у проведенні АТО. Під час огляду транспортного засобу прикордонний наряд Чернігівського загону спільно із співробітниками митниці виявив два камуфляжі, берці, каремати, спальні мішки, налокітники та наколінники, стимулюючі харчові добавки та балаклаву.

Для проведення фільтраційних заходів також було залучено і співробітників СБУ в Чернігівській області. Через те, що чоловік може брати участь в заходах по дестабілізації ситуації в Україні перетнути державний кордон йому не дозволили. Також йому заборонили в’їзду в Україну терміном на 3 роки. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси