На Чернігівщині викрито організовану злочинну групу, яка завдала збитків держлісгоспу на суму понад 3 млн грн.

НАЗАД
27 серпня 2022 11:41

Протиправну діяльність організованої злочинної групи, яка завдала шкоди державному лісовому господарству на суму понад 3 мільйони гривень, викрили правоохоронці в Чернігівській області.

За результатами проведення спільних оперативно-слідчих дій викрито учасників злочинної групи, які підозрюються у незаконній вирубці лісу у прикордонних районах області. До злочинної групи входили жителі населених пунктів прикордоння Чернігівщини. На днях її лідеру та двом його поплічникам повідомили про підозру у вчиненні незаконної порубки лісу.

Під час слідства спільною міжвідомчою групою виявлено та припинено низку незаконних фактів порубки дерев, а слідчі поліції задокументували понад 5 епізодів незаконних порубок та зберігання сировини на одній з приватних пилорам Корюківського району.

Триває розслідування кримінального провадження за частиною 2 та 4 статті 246 Кримінального кодексу України.

Підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 7 років.

Заходи проводились спільною міжвідомчою групою в складі оперативників Чернігівського прикордонного загону, співробітників Управління стратегічних розслідувань НП, слідчих ГУНП в Чернігівській області під процесуальним керівництвом Чернігівської обласної прокуратури.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси