На Чернігівщині прикордонники затримали особу, яка знаходиться в міжнародному розшуку

НАЗАД
07 липня 2017 16:07

Прикордонники Чернігівського загону виявили громадянина України, який знаходиться у міжнародному розшуку.

Прикордонники Чернігівського загону виявили громадянина України, який знаходиться у міжнародному розшуку.

Так, учора прикордонним нарядом відділу «Грем’яч» було виявлено сліди особи, що вели в обхід одного з пунктів пропуску. В ході пошукових заходів, неподалік від державного кордону, було виявлено чоловіка, який мав при собі паспорт громадянина України. Під час огляду особистих речей затриманого було виявлено військовий квиток Радянського союзу виданого на інше ім’я.

У ході подальшого з’ясування обставин було встановлено, що в паспортному документі переклеєна фотокартка, а сам документ не належить пред’явнику. Також, при перевірці за базами даних стало відомо, що особа підозрюється у вчиненні одразу кількох кримінальних правопорушень, серед яких: «Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесного ушкодження» та «Хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень».

Затриманий, 46-ти річний громадянин України, переховувався від правоохоронних органів з 2004 року на території Російської Федерації.

Наразі затриману особу передано представникам Національної поліції та складено адміністративні матеріали за порушення державного кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси