На Чернігівщині охоронці кордону затримали громадянина Азербайджану

НАЗАД
22 листопада 2017 12:49

Під час моніторингу кордону військовослужбовці загону помітили сліди однієї особи. Організувавши пошуки ймовірного порушника та залучивши для цього службового собаку, прикордонники невдовзі виявили та затримали невідомого. Чоловік переховувався неподалік

Іноземця, який поза пунктами пропуску перетнув кордон із Росії,затримали учора прикордонники Чернігівського загону.

Під час моніторингу кордону військовослужбовці загону помітили сліди однієї особи. Організувавши пошуки ймовірного порушника та залучивши для цього службового собаку, прикордонники невдовзі виявили та затримали невідомого. Чоловік переховувався неподалік державного рубежу в покинутій будівлі.

Під час бесіди з затриманим було встановлено, що напередодні в одному з пунктів пропуску йому було відмовлено у перетині кордону через перевищення терміну перебування на території України, тому він вирішив потрапити в Україну поза пунктами пропуску.

Виявленого порушника доставлено до прикордонного відділу «Гірськ» та складено протокол за статтею 204-1 КУпАП (Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України). Наразі справу для подальшого правового рішення стосовно порушника передано до суду. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси