На Черкащині випускники шкіл пройшли дводенні збори на базі Навчального центру Держприкордонслужби

НАЗАД
23 квiтня 2016 07:50

На базі Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота  відбулися дв

На базі Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота  відбулися дводенні навчально-польові збори для 120 цьогорічних випускників шкіл районів Черкаської області.

Учасники мали  змогу відчути себе справжніми захисниками Вітчизни, пройшовши навчально-польові збори. Основною метою яких було закріплення набутих знань, отриманих під час вивчення предмету «Захист Вітчизни», на якому учнівську молодь готують до військової служби.

«Патріотичне виховання здійснюється як на уроках, так і під час позакласної роботи. Адже саме під час патріотичного виховання формуються патріотичні почуття, виховується готовність до захисту Батьківщини та спонукає до фізичного вдосконалення, вивчення бойових традицій українського народу. Нині випускники шкіл знаходяться на межі вибору своєї майбутньої професії, і це не легкий вибір, адже від нього залежить їхнє майбутнє» - розповідає начальник табірного збору, викладач предмету захист Вітзизни Геронимівської ЗОШ I-III ступенів, Володимир Фармагей.

З великим задоволенням та захопленням випускники брали участь у зборах, цікавилися  військовою справою, адже кожен з них розуміє, що країна починається з кордонів, які є візитною карткою держави, її обличчям. А кордони України охороняються досвідченими, мужніми, чесними захисниками державних рубежів. На обличчях випускників  була помітна їх зацікавленість, вони проникли духом дисциплінованості та порядку, які царять у стінах навчального закладу.

За результатами проведених зборів найкращі учні були нагороджені грамотами.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси