На Черкащині вибирали кращих учнів – знавців предмету «Захист Вітчизни»

НАЗАД
19 березня 2015 15:49

Учора в Навчальному центрі Державної прикордонної служби пройшли заходи з нагоди нагородження обласною відзнакою кращих учнів-знавців предмета «Захист Вітчизни». Символічно, що ця подія

Учора в Навчальному центрі Державної прикордонної служби пройшли заходи з нагоди нагородження обласною відзнакою кращих учнів-знавців предмета «Захист Вітчизни». Символічно, що ця подія відбулась саме в Навчальному центрі, який є взірцем по підготовці спеціалістів захисту рубежів нашої Вітчизни.

На заході були присутні начальник Навчального центру полковник Дмитро Коцеруба, голова Черкаської  обласної державної адміністрації  Юрій Ткаченко, народний депутат України Ірина Геращенко та директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Валерій Данилевський.  

- Жінка народжує сина для життя,  для добра,  для щастя та миру. Та саме у синів є святий обов’язок – захищати, спокій і мир на землі. Тому до святого обов’язку захищати Вітчизну хлопців треба готувати з дитинства, - сказав  начальник Навчального центру.

Крім того, за ініціативи Голови обласної державної адміністрації Юрія Ткаченка, Департаментом освіти і науки Черкаської облдержадміністрації був оголошений конкурс на кращий проект почесної відзнаки «Відмінник Захисту Вітчизни».

Переможцем конкурсу став учень 11 класу Городищенської загальноосвітньої школи I-III ступенів №3 Бабич Артем.  До речі, на основі ескізу, розробленого Артемом, виготовлені відзнаки, якими за досягнення у вивченні предмета «Захист Вітчизни» вперше нагороджували 53 кращих учнів з усіх районів шкіл Черкащини.

Після закінчення урочистостей школярі вибули на польову навчальну базу, де для них були організовані стрільби та обід у польових умовах.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси