На Черкащині демобілізовано 53 військовослужбовці

НАЗАД
21 березня 2015 15:06

Учора в Навчальному центрі Державної прикордонної служби України відбулися урочисті заходи з нагоди звільненню в запас Збройних сил України 53 військовосл

Учора в Навчальному центрі Державної прикордонної служби України відбулися урочисті заходи з нагоди звільненню в запас Збройних сил України 53 військовослужбовців мобільного прикордонного загону, які були призвані на військову службу під час першої хвилі мобілізації.

Начальник мобільного прикордонного загону прикордонного відомства полковник Кирило Тишков подякував демобілізованим бійцям за службу та виконаний з честю обов’язок перед державою та українським народом, побажав усім миру, добра, злагоди та оптимізму: «Нелегким був цей рік, тяжкі випробування випали на нашу долю. Вкотре, як і нашим славетним пращурам, нам доводиться боронити рідну землю. Сьогодні ми доводимо, що ми маємо право на свободу та гідне життя. І ми не порушили нашого святого обов’язку. Ніхто з нас не зрадив присязі! За цей рік військовослужбовці підрозділу виконували завдання на рубежах нашої країни. І вони довели, що прикордонник – це ім'я, яке звучить гордо».

Молодший сержант Юрій Навара з Чернігова на запитання, що змінилось для нього за час служби говорить: «З'явилось багато друзів, які дійсно пройшли перевірку часом і ситуаціями. Пройшла переоцінка цінностей. Для мене найголовніше, щоб був мир в країні, адже в самого підростають діти».

На жаль, за час проходження служби не обійшлось без втрат. Під час виконання бойового завдання в зоні АТО загинуло 2 військовослужбовці. Пам'ять про яких вшанували хвилиною мовчання.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси