На Черкащині строковики-прикордонники присягнули завжди бути вірними і відданими Українському народові

НАЗАД
18 грудня 2021 11:36

Сьогодні у Головному центрі підготовки особового складу понад 100 новобранців присягнули на вірність Українському народові та приєднались до дружньої прикордонної родини.

Впродовж місяця юнаки з різних областей нашої країни проходили підготовку на базі навчального закладу. Інструкторський та викладацький склад активно навчав строковиків азам прикордонної та військової служби. Змужнілі й загартовані, зі зброєю в руках, вони урочисто присягнули сумлінно і чесно виконувати свій службовий обов’язок та захищати Батьківщину.

З вітальним словом та настановами на майбутню службу виступив начальник Головного центру полковник Дмитро Коцеруба: «Вітаю молоде поповнення з важливим кроком у житті! Впевнений, що кожний з вас буде сумлінно виконувати свій службовий обов’язок в ім’я збереження добра, миру та спокою в Україні. Саме вам, продовжувати славні традиції прикордонного відомства, охорону державних рубежів та спокій українського народу, бути надійною опорою у розбудові незалежної Української держави. Тож здоров’я, сил та натхнення вам, будьте завжди вірними словам Військової присяги».

Незабаром молоді прикордонники будуть направлені для подальшого проходження служби до органів охорони державного кордону.

Варто зазначити, що жоден військовослужбовець строкової служби не проходитиме службу в районі ООС.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси