На Буковині затримали 4 громадян Бангладеш, які намагались обійти пункт пропуску

НАЗАД
20 березня 2015 11:19

Чотирьох вихідців з Південно-Східної Азії затримали у рамках проведення заходів щодо протидії незаконній міграції  неподалік українсько-румунсько

Чотирьох вихідців з Південно-Східної Азії затримали у рамках проведення заходів щодо протидії незаконній міграції  неподалік українсько-румунського кордону, що на Буковині.

Групу незаконних мігрантів прикордонники зупинили учора за 1,5 км  від кордону. Порушників виявили та затримали завдяки спільним заходам, проведеним прикордонниками відділу «Герца», мобільної прикордонної застави «Чернівці» та співробітникам СБУ в Чернівецькій області.   Під час затримання жодних документів у затриманих не було.

Згодом порушників законодавства доправили у розташування підрозділу для оформлення процесуальних документів. За результатами проведення перевірки  стало відомо, що чоловіки є громадяни Бангладеш  і що вони мали на меті потрапити на територію ЄС. Зараз «горе-мандрівники» знаходяться у пункті тимчасового тримання прикордонного загону, подальшу їх долю вирішуватиме суд. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси