На Буковині виявили сигарети у колесах напівпричепа та з російськими акцизними марками

НАЗАД
14 вересня 2015 16:08

Понад  десять ящиків тютюнових виробів вилучили у минулі вихідні   прикордонники Чернівецького загону.

 

Понад  десять ящиків тютюнових виробів вилучили у минулі вихідні   прикордонники Чернівецького загону.

Учора вранці до пункту пропуску «Порубне» на виїзд до Румунії прибув вантажний автомобіль марки «Івеко». У прикордонного наряду виникла підозра щодо можливого переміщення в ньому товарів та предметів з використанням тайників.  Під час поглибленого огляду автомобіля спільним нарядом прикордонників та митників було виявлено приховані в колесах напівпричепа 1850 пачок марок  «NZ». Вони знаходилися в  передніх  колесах напівпричепа.

Керував автотранспортом 31-річний громадянин Білорусі. По факту виявлення тютюнових виробів складено протокол. Разом із сигаретами вилучено і напівпричеп, в якому їх намагались незаконно переправити за кордон.

Ще одну партію сигарет, яку готували переправити до сусідньої Румунії, виявили прикордонники відділу «Красноїльськ». Вісім пакунків сигарет виявили  приблизно за 800 метрів від лінії державного кордону.

В ході перерахунку встановлено, що 6 ящиків (3 тисячі пачок) сигарет «Марбле»  без акцизної марки  та  2 ящики (1 тисяча пачок) сигарет «Армада» і «Балканская Звезда» з акцизною маркою Російської Федерації. Після перерахунку сигарети передано представникам фіскальної служби.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси