На Буковині виявили підпільне виробництво контрафактної горілчаної продукції

НАЗАД
27 квiтня 2016 10:39

Черговий позитивний результат проведення спільної операції правоохоронними органами – виявлення понад 3 тонн спирту та близько 200 ящиків горілчаних виробів відомих брендів у підпільному цеху.<

Черговий позитивний результат проведення спільної операції правоохоронними органами – виявлення  понад 3 тонн контрабандного спирту та близько 200 ящиків фальсифікованих горілчаних виробів відомих брендів на підпільному виробництві.

Так, учора у населеному пункті  Кельменці  Чернівецької області спільна група у складі офіцерів внутрішньої безпеки та оперативних підрозділів Держприкордонслужби, співробітників СБУ та ДФС в Чернівецькій області викрила підпільне виробництво з виготовлення контрафактної горілчаної продукції.

Реалізовуючи випереджувальну інформацію спільна група припинила діяльність двох осіб, що займалися виготовленням фальсифікату. Окрім вже виготовлених напоїв, що очікували своєї реалізації, правоохоронці виявили півтисячі підроблених марок акцизного збору. Варто зазначити, що свою продукцію «псевдопідприємці» намагалися реалізувати до Пасхальних та травневих свят.

На даний час незаконно виготовлена продукція та спирт вилучена встановленим порядком. Щодо виробників, то їм доведеться відповідати згідно Кримінального кодексу України, а саме за незаконне виготовлення, зберігання з метою збуту підакцизних товарів та підроблення марок акцизного податку.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси