На Буковині та Сумщині співробітники Держприкордонслужби та СБУ затримали два автомобілі з нелегалами

НАЗАД
11 листопада 2015 14:50

Спільна заходи по взаємодії з іншими правоохоронними органами щодо виявлення каналів переміщення, місць накопичення та шляхів прямування незаконних мігрантів продовжуються та дають позитивні результати. &a

Спільна заходи по взаємодії з іншими правоохоронними органами щодо виявлення каналів переміщення, місць накопичення та шляхів прямування незаконних мігрантів продовжуються та дають позитивні результати. Так, учора співробітники Держприкордонслужби та СБУ затримали у Чернівецькій та Сумській областях два автомобілі, якими громадяни України перевозили незаконних мігрантів.

На околиці н.п. Герца, що на Буковині, правоохоронці двох відомств затримали легковий автомобіль «Лада», яким наш співвітчизник перевозив 4 осіб без документів, попередньо - громадян Афганістану. Порушники розповіли, що планували здійснити спробу незаконного перетину кордону до Румунії та оселитися в одній з країн ЄС.

Ще двох нелегалів - громадян Таджикистану затримав вчора спільний прикордонний наряд від відділу «Середина-Буда» Сумського загону та співробітників СБУ у Сумській області. 

Автівку марки «Мітсубісі» з порушниками зупинили на околиці н.п. Кам'янка. В ній українець перевозив 2 громадян Таджикистану. Затримані «мандрівники», віком 48 та 38 років, не мали при собі жодних документів, що посвідчують особу.

Наразі правоохоронцями стосовно порушників проводяться відповідні перевірочні та адміністративно-процесуальні заходи.

Варто додати, що на Закарпатті група реагування від відділу «Ужгород» Чопського загону затримала учора ще одного порушника. Громадянин Палестини намагався перетнути кордон поза пунктом пропуску, однак на нього спрацював сигнальний пристрій і його відразу виявили прикордонники. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси