На Буковині прикордонники затримали групу осіб, яка намагалась перемістити через кордон майже 15 тисяч пачок сигарет

НАЗАД
07 листопада 2014 16:26

Державна прикордонна служба продовжує здійснювати комплекс заходів щодо протидії злочинності на державному кордоні на виконання завдань,  визначених Президентом України.

Державна прикордонна служба продовжує здійснювати комплекс заходів щодо протидії злочинності на державному кордоні на виконання завдань,  визначених Президентом України.

Так, нещодавно прикордонники Чернівецького загону затримали 10 громадян України, які намагались перемістити через державний кордон 30 ящиків з тютюновими виробами. Під час перевірки державного кордону наряд виявив пролаз через загороджувальний паркан.  Згодом за 100 метрів від держрубежу було зупинено 10 місцевих жителів, які намагались перемістити сигарети марки «Вічерой» у кількості майже 15 тисяч пачок. Сигарети вартістю понад 126 тисяч гривень вилучили. Наразі встановлюються обставини правопорушення.

Ще одного українця та громадянина Румунії, які намагались приховано перемістити в автівках понад 1000 пачок сигарет зупинили у пункті пропуску «Порубне» прикордонники Чернівецького загону спільно з працівниками митниці. Прямуючи на виїзд з України мікроавтобусом марки «Мерседес», наш співвітчизник помітно хвилювався. Під час проведення огляду транспортного засобу спільною оглядовою групою під обшивкою салону та дверей було виявлено понад 700 пачок сигарет. Тютюнові вироби разом з автівкою вилучили. Загальна сума оцінки товару склала понад 160 тисяч гривень.  У громадянина Румунії, який приховав близько 450 пачок сигарет довелось також вилучити автівку. Під час огляду мікроавтобуса  «Опель» працівниками пункту пропуску за панеллю приладів було виявлено контрабандний тютюн. Товар разом з автівкою загальною вартістю майже 67 тисяч гривень вилучили.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси