На Буковині прикордонники затримали двох українців, які пошкодили інженерні загородження

НАЗАД
20 березня 2016 14:51

Прикордонним нарядом відділу «Черепківка» було помічено двох невідомих, які рухалися в бік державного кордону. Наблизившись до загороджувального паркану, порушники пошкодили його за доп

Вживаючи заходів щодо протидії контрабандній діяльності пов’язаної із переміщенням сигарет через українсько-румунський кордон, прикордонники Чернівецького загону останнім часом зустрічаються із зухвалістю порушників.

Так, вчора увечері прикордонним нарядом відділу «Черепківка» було помічено двох невідомих, які рухалися в бік державного кордону. Наблизившись до загороджувального паркану, порушники пошкодили його за допомогою підручних засобів та ймовірно готувались до подальшої протиправної діяльності. Для освітлення території прикордонники здійснили постріл із сигнального пістолета. Під час спроби затримання невідомих, ті вдались до втечі, використовуючи підготовлений заздалегідь легковий автомобіль. Проте, втекти зловмисникам далеко не вдалося. Прикордонники швидко затримали автомобіль із порушниками. Ними виявилися 21- та 29-річні мешканці сіл Старий Вовчинець та Черепківці Глибоцького району.

Нагадаємо, що днями прикордонники Чернівецького загону припинили дві невдалі спроби прориву через державний кордон двох транспортних засобів на ділянках відділів «Красноїльськ» та «Черепківка». У зазначених випадках зловмисники також пошкодили загороджувальний паркан. Затриманим тепер доведеться відповідати перед судом.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси