На Буковині прикордонники затримали 51 ящик сигарет, а на Закарпатті в поїзді з рудою виявили 1 тисячу пачок курива

НАЗАД
02 червня 2016 11:33

Понад 50 ящиків сигарет та одну особу, ймовірно, причетну до незаконного переміщення товару до сусідньої Румунії, затримали прикордонники Чернівецького загону у взаємодії з румунськими прикордонниками та в

Понад 50 ящиків сигарет та одну особу, ймовірно, причетну до незаконного переміщення товару до сусідньої Румунії, затримали прикордонники Чернівецького загону у взаємодії з румунськими прикордонниками та в рамках проведення посилених заходів охорони кордону.

Так, сьогодні вночі прикордонникам відділу «Красноїльськ» від румунських колег надійшло повідомлення про появу біля кордону невідомих осіб. У ході перевірки інформації українські прикордонники виявили групу невідомих осіб, які подолавши загороджувальний паркан, рухалися в бік державного кордону із пакунками на спинах. Під час затримання порушники покидали свої ноші та вдалися до втечі. Одного зі зловмисників прикордонники наздогнали та затримати, пошуки його спільників наразі тривають. Під час огляду місця затримання було виявлено 42 ящики сигарет марок «Марбле», «Ротманс», «Комплімент» та «Хілтон».  

Також  вчора після обіду прикордонники відділу «Селятин» запобігли спробі переправлення до Румунії 9 ящиків сигарет марки «Марбле». Упаковані та підготовлені до незаконного переміщення тютюнові вироби знаходились за 70 метрів від лінії державного кордону, прикидані гіллям дерев та травою.

Виявлений товар та затриманого 27-річного жителя Глибоцького району було доставлено до прикордонних підрозділів. Після проведення відповідних процедур сигарети будуть передані представникам ДФС у Чернівецькій області, а долю затриманого чоловіка вирішуватиме суд.

Крім того учора 1 тисячу пачок сигарет у пункті пропуску «Павлове», що на українсько-словацькому кордоні, прикордонникам Чопського загону допоміг виявити службовий собака. Чотирилапий помічник винюхав контрабандне куриво серед вантажу руди вантажного поїзда, що прямував до Словаччини. Сигарети передано співробітникам ДФС в Закарпатській області. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси