На Буковині прикордонники разом з волонтерами «реанімують» бронетехніку

НАЗАД
20 травня 2015 14:26

«Друге життя» намагаються дати старим БТР-60БП, які вже мали піти на металолом, прикордонники Чернівецького прикордонного загону та бу

«Друге життя» намагаються дати старим БТР-60БП, які вже мали піти на металолом, прикордонники Чернівецького прикордонного загону та буковинські волонтери.

 Завдяки БТРу, який ремонтники загону відремонтували нещодавно і відправили в зону АТО, було врятовано життя більше ніж 20 прикордонникам. Бронемашиною тоді військових вдалося вивезти з поля бою, практично на одних дисках. Врятовані життя побратимів і поклали початок відновлення старих БТР-60.

- Це вже третя бойова одиниця, яку ми відреставрували на базі прикордонного загону, - каже Олег Максимів, заступник начальника Чернівецького прикордонного загону. – На даний час одна із відновлених бронемашин, як і її попередники, виконує завдання у зоні АТО. Інші також будуть незабаром відправлені на передову, - додає він.

Бронетранспортер обладнали кумулятивним захистом - решітками. Серед інновацій, які були запроваджені буковинськими прикордонниками, є камера заднього відеоспостереження, що дозволяє спостерігати механіку-водію за діями позаду бронемашини.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси