На Буковині прикордонники не дали позашляховику порушити державний кордон

НАЗАД
17 березня 2016 10:36

Державна прикордонна служба продовжує послідовно та наполегливо посилювати заходи із охорони державного кордону та ліквідовувати канали діяльності злочинн

Державна прикордонна служба продовжує послідовно та наполегливо посилювати заходи із охорони державного кордону та ліквідовувати канали діяльності злочинних угруповань. Ці заходи відомство проводить у тісній взаємодії із іншими правоохоронними органами та прикордонниками країн ЄС, що межують з Україною.

В свою чергу посилення охорони кордону змушує зловмисників шукати нові шляхи реалізації своїх задумів або іноді навіть вдаватися до радикальних дій. Так, наприклад, учора, близько 22-ї години на ділянці відділу прикордонної служби  «Красноїльськ» Чернівецького загону прикордонний наряд помітив позашляховик, який із вимкненим світлом фар на великій швидкості рухався у бік кордону. Прикордонники відразу вирушили на перехват та викликали підкріплення. Задля освітлення місцевості наряд здійснив постріл із сигнального пістолета. В цей час автомобіль на великій швидкості протаранив інженерні загородження, але, розуміючи, що його намір викрито, розвернувся і зник в тилу ділянки.

Прикордонники відразу повідомили взаємодіючі органи та організували пошук автомобіля. Близько 22.30 військовослужбовці від мобільної застави виявили автомобіль-втікач іноземної реєстрації на трасі поблизу н.п. Слатине та розпочав переслідування. Однак водій позашляховика не виконав вимогу правоохоронців про зупинку, та створив аварійну ситуацію і реальну загрозу життю представників Держприкордонслужби та Національної поліції й  зник в н.п. Красноїльськ.

Наразі пошуки автомобіля тривають силами Держприкордонслужби, Національної поліції та інших правоохоронних органів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси