На Буковині відбувся конкурс дитячого малюнка «Магія Різдва. Добро переможе»

НАЗАД
20 грудня 2022 11:28

За ініціативою командування у Чернівецькому прикордонному загоні з 06 по 19 грудня 2022 року провели конкурс дитячого малюнка до Дня Святого Миколая.

Понад пів сотні дітей військовослужбовців загону взяли участь та представили власні творчі роботи на тему «Магія Різдва. Добро переможе».

Юні художники ретельно та старанно працювали над своїми малюнками. Кожна робота унікальна та варта найвищої уваги. З дитячих малюнків можна багато дізнатись про внутрішній світ юних художників та трішки зазирнути до дитячої країни Мрій. На жаль, у багатьох роботах цього року відображена тема війни та боротьби українського народу проти рашистів.

За рішенням мистецької конкурсної комісії переможцями стали:

I місце – Волос Влада (12 років);

II місце – Волос Іван (11 років);

III місце – Яновський Костянтин (13 років).

Переможців конкурсу нагороджено грошовими сертифікатами на 5, 3 та 1 тисячу гривень відповідно, а усіх учасників солодкими призами. Приємно зазначити, що юні художники вирішили передати частину своєї нагороди на благодійність та допомогу хворим дітям.

«Вже найближчими днями роботи наших юних художників будуть доставлені на передову. Хочемо, щоб частинка доброти та тепла дійшла до прикордонників Чернівецького загону, які зараз воюють з російською нечистю на сході України. Щиро дякуємо усім дітям за участь конкурсі. Вітаємо зі святом Святого Миколая та бажаємо усім українським родинам міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших мрій та найшвидшої Перемоги»,-зазначив заступник начальника прикордонного загону з персоналу підполковник Олександр Карпець.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси