На Буковині стартував чемпіонат Держприкордонслужби з футзалу

НАЗАД
03 серпня 2017 09:26

Учора на Буковині на базі туристично-розважального комплексу «Сонячна долина» розпочався чемпіонат Державної прикордонної служби України з футзалу, який буде тривати до 6 серпня.

Учора на Буковині на базі туристично-розважального комплексу «Сонячна долина» розпочався чемпіонат Державної прикордонної служби України з футзалу, який буде тривати до 6 серпня.

Для участі в турнірі до Буковинського краю прибули 12 збірних команд з п’яти регіональних управлінь та Навчального центру прикордонного відомства ім. генерал-майора І.Момота.

На офіційне відкриття турніру до місця проведення з’їхались численні гості, зокрема Голова спортивного комітету Держприкордонслужби Микола Подоляк, перший заступник начальника Західного регіонального управління – начальник штабу Руслан Краснопортко, начальник Чернівецького прикордонного загону Олег Вовк, начальник управління молоді та спорту обласної державної адміністрації Богдан Вітовський, заступник голови обласної федерації футболу Сергій Задорожняк та очільник Чернівецького обласного відділення НОК України Іван Гешко та багато вболівальників і гостей турніру.

Розпочався футбольний турнір вже традиційно з виконання Державного Гімну, підняття Державного Прапора України, Державної прикордонної служби України та фізкультурно-спортивного товариства «Динамо».

Під час урочистого відкриття учасники та почесні гості вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих у зоні проведення антитерористичної операції.

Відкриваючи змагання Олег Вовк побажав гравцям успіхів на футбольному полі, а також чесної та безкомпромісної гри.

За словами організаторів змагань, метою цього спортивного дійства є пропагування здорового способу життя серед персоналу прикордонного відомства, а також це є своєрідною реабілітацією для учасників АТО. Варто зазначити, що з понад сотні учасників майже сорок є учасниками антитерористичної операції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси