На Буковині стартував 10-й ювілейний чемпіонат Держприкордонслужби з футзалу

НАЗАД
02 серпня 2018 16:28

10-й чемпіонат Державної прикордонної служби України з футзалу, що проходитиме до 5 серпня, стартував на базі туристично-розважального комплексу «Сонячна долина».

 Для участі в турнірі до Буковинського краю прибули 12 збірних команд з п’яти регіональних управлінь. Розпочався футбольний турнір вже традиційно з виконання Державного Гімну, підняття Державного Прапора України, Державної прикордонної служби та фізкультурно-спортивного товариства «Динамо».

Під час урочистих заходів учасники та гості турніру вшанували хвилиною мовчання пам’ять воїнів, які полягли в боях за вільну незалежну Україну.

Відкриваючи змагання, голова спортивного комітету Держприкордонслужби Микола Подоляк побажав учасникам сили, наснаги та успіху, адже боротьба на футбольному полі буде запеклою  та  непередбаченою, враховуючи  бойовий настрій і підготовку команд.

За словами організаторів змагань, метою спортивного дійства є пропагування здорового способу життя серед військовослужбовців та членів їх сімей, а також  своєрідною реабілітацією для учасників бойових дій.

Варто заначити, що у футбольному чемпіонаті візьмуть участь майже 120 військовослужбовців, більшість з яких виконувала бойові завдання на сході нашої країни.

Окрім футболу, організатори турніру запланували, для гостей краю, цікаві екскурсії старовинним містом.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси