На Буковині співробітники Держприкордонслужби та ДФС не допустили переміщення 30 ящиків сигарет до Румунії

НАЗАД
30 травня 2017 10:09

Минулої доби на Буковині в рамках проведення спільної спеціальної операції «Кордон-2017» співробітники Держприкордонслужби та працівники ДФС не допустили переміщення до Румунії великої партії сигарет.

Минулої доби на Буковині в рамках проведення спільної спеціальної операції «Кордон-2017» співробітники Держприкордонслужби та працівники ДФС не допустили переміщення до Румунії великої партії  сигарет.

Сигарети затримали в результаті реалізації інформації оперативних підрозділів Держприкордонслужби міжвідомчою групою у складі офіцерів оперативного підрозділу прикордонного відомства, прикордонного наряду відділу  «Селятин» Чернівецького загону та працівників ДФС неподалік н.п. Селятин.

В ході перевірки інформації спільний наряд виявив за 150 метрів від лінії кордону рух групи осіб, які прямували в бік кордону з пакунками. Під час спроби затримання особи вдалися до втечі в тил ділянки, залишивши  ящики з сигаретами. Всього на місцевості прикордонники виявили майже 30 ящиків з понад 14 тисячами пачок сигарет, які були облаштовані для переміщення вручну. Наразі здійснено перевірку лінії кордону та тилових підступів, тривають заходи по пошуку та встановленню причетних осіб.

Також до ДФС в Чернівецькій області направлено повідомлення про виявлення кримінального правопорушення за ст. 204 КК України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси