На Буковині прикордонники зірвали нічну оборудку контрабандистів

НАЗАД
03 липня 2019 10:39

Прикордонники Чернівецького загону затримали буковинця, що разом зі спільниками намагався переправити чималу партію сигарет до Румунії.

Під час нічного патрулювання місцевості прикордонний наряд відділу «Красноїльськ», з допомогою службового собаки, виявив невідому особу. Чоловік якраз подолав загороджувальний паркан та спробував рухатися в бік кордону. Побачивши прикордонників, правопорушнику нікуди було дітися, за ним вже пильно спостерігав чотирилапий помічник охоронців кордону.

Із прибуттям групи реагування поблизу місця затримання чоловіка, в тилу ділянки, прикордонники виявили групу осіб та пакунки з сигаретами. Аби уникнути відповідальності пачкарі вдалися до втечі. Не зупинили втікачів і  попереджувальні постріли вгору. 

Як результат прикордонники припинили чергову спробу переміщення через кордон 39 ящиків контрабандного курива.

За попередньою оцінкою вартість тютюнових виробів становить близько 780 тисяч гривень. Сигарети буде передано компетентним органам. А на адресу ДФС направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 204 ККУ.

Буковинця буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси