На Буковині прикордонники затримали жінку, яка ймовірно причетна до переміщення тютюнової контрабанди

НАЗАД
07 жовтня 2016 12:20

На Буковині охоронці кордону відділу «Селятин» та оперативні співробітники Західного регіонального управління Держприкордонслужби затримали жінку, можливо причетну до протиправної діяльності пов’язаної з переправою тютюнових виробів через кордон до Румун

На Буковині охоронці кордону відділу «Селятин» та оперативні співробітники Західного регіонального управління Держприкордонслужби  затримали жінку, можливо причетну до протиправної діяльності пов’язаної з переправою тютюнових виробів через кордон до Румунії.

Проводячи оперативні заходи правоохоронці виявили позашляховик, який на великій швидкості рухався в бік кордону. Спостерігаючи за останнім прикордонники побачили, як з автомобіля вивантажили кілька коробок з невідомим вмістом в середині. Прибувши на місце скиду, прикордонники виявили 2500 пачок «Марбле» без податкової марки акцизного збору України та одну особу. Затриманою виявилась місцева мешканка, чітких пояснень свого перебування поблизу кордону жінка не надала.

На даний час тривають заходи, щодо пошуку автомобіля,  відносно жінки то на неї  складено процесуальні  документи в межах ч.1 ст.204-1 КУпАП Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України.

Всі тютюнові вироби в подальшому були передані представниками ДФС.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси