На Буковині прикордонники затримали вантажівку з прихованими під деревиною сигаретами

НАЗАД
03 березня 2017 09:43

Сьогодні вночі у пункті пропуску «Порубне» прикордонники Чернівецькрого загону під час заходів контролю запідозрили, що в одній із вантажівок, яка прямувала до Румінії, можуть бути приховані контрабандні товари.

Сьогодні вночі у пункті пропуску «Порубне» прикордонники  Чернівецькрого загону під час заходів контролю запідозрили, що в одній із вантажівок, яка прямувала до Румінії, можуть бути приховані контрабандні товари.

В автомобілі «МАН» до сусідньої країни 58-річний буковинець перевозив дрова. Прикордонники спільно з працівниками митниці вивели вантажівку для поглибленої перевірки. Попередньо встановлено, що у подвійному днищі, можливо, знаходиться велика кількість сигарет. На даний час в пункті пропуску здійснюється розвантаження деревини для подальшого огляду авто. Як показує досвід, зазвичай у подвійному днищі вантажних автомобілів правоохоронці вилучають від 20 до 30 тисяч пачок сигарет. Про точну кількість та вартість вилученого товару буде повідомлено згодом.

Нагадаємо, що нещодавно подібний випадок фіксувався на Закарпатті. Тоді прикордонники Чопського загону спільно з митниками дістали понад 21 тисячу пачок сигарет на півмільйона гривень з подвійного днища вантажівки у пункті пропуску «Тиса», що Закарпатті. Водій «Сканії», громадянин України, згідно із товаро-супровідними документами, перевозив до Іспанії 17,5 тонн палетів. Однак прикордонники виявили у причепі вантажівки подвійне днище із понад 21 тисячею пачок сигарет. Разом із тютюновими виробами було вилучено й транспортний засіб з причепом, вартість яких сягнула близько 1,1 мільйона гривень.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси