На Буковині прикордонники затримали вантажівку з деревиною

НАЗАД
11 серпня 2016 12:00

Оперативні співробітники Західного регіонального управління Держприкордонслужби виявили факт незаконного перевезення лісу-кругляка без товаросупровідних документів та який, ймовірно, був вирубаний у незаконний спосіб.

Оперативні співробітники Західного регіонального управління Держприкордонслужби виявили факт незаконного перевезення лісу-кругляка без товаросупровідних документів та який, ймовірно, був вирубаний у незаконний спосіб.

Учора на околиці н.п. Буківка Герцаївського району Чернівецької області прикордонники виявили «Урал» з вантажем ділового лісу-кругляка (приблизно 12 куб.м., попередньо дуб). За кермом вантажівки знаходився 57-річний мешканець Глибоцького району. Під час перевірки виявилося, що на вказану деревину товаросупровідні документи у водія були відсутні.

По даному факту до Національної поліції в Чернівецькій області направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 246 КК України «Незаконна порубка лісу» та ст. 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів».

На даний час проводиться з’ясування всіх обставин даного порушення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси