На Буковині прикордонники затримали партію сигарет та двох порушників

НАЗАД
16 червня 2020 12:00

Дедалі частіше прикордонникам Чернівецького загону доводиться ставати на шляху у контрабандистів, адже спроби «перекинути» тютюн до сусідньої Румунії вони не полишають.

Остання з таких спроб зазнала невдачі сьогодні на світанку. Близько п’ятої ранку прикордонний наряд відділу «Селятин» виявив групу осіб, які подолали загороджувальний паркан та підіймалися гірською стежкою в бік кордону. При спробі затримання, чоловіки покидали пакунки з близько 6 тисячами пачок сигарет. На даний час встановлюється точна кількість та вартість покинутого товару. Пошук втікачів триває.

Ще одне переслідування, із попереджувальними пострілами вгору, відбулося на ділянці сусіднього відділу «Красноїльськ». Тут прикордонний наряд виявив двох місцевих жителів, які за 70 метрів до кордону, ймовірніше, вели спостереження за переміщенням прикордонників. Помітивши охоронців кордону, чоловіки почали втікати. Не зупинили їх і попереджувальні постріли вгору. Проте далеко їм втекти не вдалося. Затриманими виявилися 21 та 31-річні жителі населеного пункту Красноїльськ.

За спробу незаконного перетину кордону та злісну непокору втікачам доведеться відповісти згідно з статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси