На Буковині прикордонники запобігли переміщенню 5 ящиків сигарет

НАЗАД
06 сiчня 2018 11:07

Учора ввечері припинено спробу контрабанди тютюнових виробів на українсько-румунській ділянці державного кордону.

Співробітники Держприкордонслужби продовжують активно протидіяти проявам протиправної діяльності на державному кордоні України.

Так, учора ввечері, у ході реалізації отриманої від дільничного інспектора прикордонної служби оперативної інформації про можливу протиправну діяльність, прикордонним нарядом відділу «Селятин» Чернівецького загону  було припинено спробу контрабанди тютюнових виробів на українсько-румунській ділянці державного кордону.

Невідомих осіб з пакунками прикордонники помітили поблизу кордону. Переслідуючи правопорушників та для їх затримання прикордонники здійснили кілька попереджувальних пострілів угору з пристрою для відстрілу гумовими кулями. Проте втікачі не зупинилися, а, покидавши свої ноші, вдались до втечі. Всього на місці правоохоронці виявили 5 ящиків із тютюном, а саме 2,5 тисячі пачок сигарет. Поінформовано румунських прикордонників.

Товар,  який доставлено до прикордонного підрозділу, в подальшому буде передано представникам ДФС у Чернівецькій області. Також продовжується пошук ймовірних власників курива триває.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси