На Буковині прикордонники виявили понад 8,5 тисяч пачок сигарет

НАЗАД
30 вересня 2016 10:40

Співробітники Держприкордонслужби разом із взаємодіючими підрозділами, в тому числі суміжних країн, проводять активну роботу щодо протидії контрабандній діяльності на державному кордоні. З цією метою нещодавно ділянку українсько-румунського кордону було

Співробітники Держприкордонслужби разом із взаємодіючими підрозділами, в тому числі суміжних країн, проводять активну роботу щодо  протидії контрабандній діяльності на державному кордоні. З цією метою нещодавно ділянку українсько-румунського кордону було посилено курсантами Національної академії Держприкордонслужби. Ці заходи почали приносити позитивні результати.

Учора, на Буковині отримавши інформацію від місцевого населення про можливу протиправну діяльність, прикордонники відразу поінформували усі прикордонні наряди на даному напрямку та організували заходи з недопущення діяльності злочинних елементів. Також в рамках оперативних дій були залучені майбутні офіцери прикордонного відомства – курсанти, які перші  відреагували  на отриману інформацію. Як результат, на ділянці відділу «Красноїльськ» вдалося запобігти спробі незаконного переміщення 4 ящиків тютюнових виробів до сусідньої Румунії.  Наразі проводяться заходи із пошуку ймовірних порушників, які планували перемістити дані сигарети через кордон.

Також незаконну оборудку з куривом «зірвали» солдати строкової служби відділу прикордонної служби «Фальків». Під час моніторингу прилеглої ділянки, прикордонний наряд помітив добре замасковану схованку, в якій знаходилось 6 ящиків сигарет різних марок. Згодом прикордонники виявили ще 8 пакунків на ділянці відділу «Селятин».

Загалом в рамках спланованих заходів прикордонники знайшли понад 8,5 тисяч пачок сигарет, які невідомі планували перемістити через державний кордон у незаконний спосіб.

Нагадаємо, учора співробітники Мукачівського загону, в результаті проведених оперативних заходів, виявили 12 пакунків сигарет  у яких знаходилось майже 6 тисяч пачок сигарет. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси