На Буковині прикордонники виявили поблизу кордону понад 6,7 тисяч пачок сигарет

НАЗАД
20 березня 2017 10:46

Учора під час патрулювання держрубежу, за кілька сотень метрів від кордону з Румунією, прикордонний наряд відділу «Селятин» Чернівецького загону виявив 8 ящиків тютюнових виробів.

Учора під час патрулювання держрубежу, за кілька сотень метрів від кордону з Румунією, прикордонний наряд відділу «Селятин» Чернівецького загону виявив 8 ящиків тютюнових виробів. Загалом в ящиках знаходилось майже 4 тисячі пачок сигарет, які порушники мали намір незаконно перемістити до сусідньої країни.

Ще близько 6 ящиків сигарет виявили прикордонники відділу «Красноїльськ» цього ж загону. В ході обміну інформацією та проведення злагоджених дій прикордонниками Чернівецького загону  виявлено пакунки із сигаретами марки «Марбле», а  румунськими колегами на своїй території затримано громадянина Румунії, який, скоріш за все, є причетним до протиправної діяльності.  Всього у виявлених пакунках було понад 2,7 тисяч пачок сигарет. Наразі проводяться подальші перевірочні заходи щодо пошуку причетних до даних правопорушень.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси