На Буковині прикордонники виявили осіб, які квадрокоптером незаконно проводили зйомку прикордонної території та кордону

НАЗАД
20 липня 2016 12:53

Державна прикордонна служба України щоденно реалізовує комплекс заходів з охорони державного кордону, в тому числі і щодо недопущення незаконної діяльності в прикордонних районах. Так, сьогодні на Буковині співробітники Держприкордонслужби виявили двох н

Державна прикордонна служба України щоденно реалізовує комплекс заходів з охорони державного кордону, в тому числі і щодо недопущення незаконної діяльності в прикордонних районах.  Так, сьогодні на Буковині співробітники Держприкордонслужби виявили двох наших співвітчизників, які за допомогою квадрокоптера незаконно здійснювали відео зйомку прикордонної території та лінії державного кордону.

Порушників затримали прикордонники  відділу «Порубне» на околиці села Горбівці Глибоцького району Чернівецької області. Ними виявилися 45- та 21-річні мешканці Хмельницької області. Під час перегляду записів з карти флеш пам’яті квадрокоптеру було виявлено відео зйомку, яка містила ділянку кордону в межах відповідальності відділу прикордонної служби «Порубне».

По даному факту прикордонники проінформували компетентні органи. Наразі тривають заходи щодо встановлення всіх обставин правопорушення та мети проведення зйомок поблизу лінії державного кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси