На Буковині прикордонники спільно з взаємодіючими органами вилучили 10 тонн спирту

НАЗАД
13 квiтня 2017 16:07

Сьогодні на Буковині міжвідомчою групою у складі співробітників внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби, СБУ та Національної поліції було затримано вантажівку «ЗІЛ» української реєстрації під керуванням громадянина України та мікроавтобус «Мерс

Сьогодні на Буковині міжвідомчою групою у складі співробітників внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби, СБУ та Національної поліції було затримано вантажівку «ЗІЛ» української реєстрації під керуванням громадянина України та мікроавтобус «Мерседес». Автівками перевозили велику партію спирту вартістю понад один мільйон гривень без супровідних документів.

Транспортні засоби, що рухались зі сторони державного кордону, правоохоронці зупинили, в одному з населених пунктів Сокирянського району Чернівецької області. Під час огляду оперативні співробітники міжвідомчої групи виявили 10 пластикових ємностей по 1 тонні спирту в кожній.

За цим фактом відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці продовжують заходи та з’ясовують походження вантажу, а також встановлюються причетні та інші обставин правопорушення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси