На Буковині правоохоронці виявили чергових контрабандистів з ящиками сигарет на спинах

НАЗАД
16 липня 2016 08:45

В Чернівецькій області продовжуються заходи з посилення охорони ділянки українсько-румунського кордону. Їх реалізація дозволяє якісно та ефективно співробітникам Держприкордонслужби протидіяти злочинним проявам на державному кордоні. Так, лише учора прико

В Чернівецькій області продовжуються заходи з посилення охорони ділянки українсько-румунського кордону. Їх реалізація дозволяє якісно та ефективно співробітникам Держприкордонслужби протидіяти злочинним проявам на державному кордоні. Так, лише учора прикордонники Чернівецького загону спільно із представниками СБУ завадили черговій спробі  незаконного переміщення контрафактної продукції до Румунії.

Прикордонники відділу «Черепківка» учора виявили та затримали двох осіб без документів, які на собі намагалися перенести 8 ящиків сигарет. Затриманими виявилися 21- та 22-річні мешканці прикордонних сіл. Інформацію про можливу протиправну діяльність поблизу українсько-румунського кордону прикордонники отримали  від співробітників СБУ.

 Наразі на хлопців складено адміністративно-процесуальні документи, їм загрожує покарання за порушення прикордонного режиму та спробу порушення кордону. Вилучені тютюнові вироби після повного перерахунку будуть передані представникам ДФС у Чернівецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси