На Буковині курсанти академії прикордонного відомства допомагають затримувати контрабандистів

НАЗАД
15 травня 2018 08:57

На Буковині курсанти академії Держприкордонслужби завадили переміщенню тютюнових виробів через гірську та річкову ділянку кордону.

На Буковині курсанти академії Держприкордонслужби завадили переміщенню тютюнових виробів через гірську та річкову ділянку кордону.

Так, учора на ділянці відділу «Мамалига» прикордонним нарядом, до якого увійшли курсанти Національної академії ім. Б. Хмельницького, було виявлено 2,5 тисячі пачок сигарет. Тютюнові вироби прикордонники помітили на березі річки Прут. Окрім ящиків із сигаретами, охоронці кордону знайшли й знаряддя для транспортування коробок через річку.

Ще майже дві тисячі пачок сигарет у минулі вихідні виявив прикордонний наряд у складі курсантів Держприкордонслужби на ділянці відділу «Красноїльськ». Проводячи патрулювання зі спостереженням один із курсантів помітив чоловіка із ношами за спиною. Аби уникнути покарання, порушник вдався до втечі, залишивши товар.

Наразі сигарети доставлено до прикордонних підрозділів, згодом їх буде передано представникам ДФС у Чернівецькій області. Тривають пошуки правопорушників.

Нагадаємо, що 11 травня цього року на посилення боротьби з протиправними елементами на державному кордоні на ділянку відповідальності Чернівецького прикордонного загону прибула значна кількість курсантів Національної академії Держприкордонслужби.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси