На березі Західного Бугу прикордонники знайшли 23 ящики сигарет та гумовий човен

НАЗАД
09 вересня 2013 14:15

Прикордонники Львівського загону помітили сліди на контрольно-слідовій смузі. Невдовзі правоохоронці затримали двох наших співвітчизників, а за деякий час знайшли 23 ящики сигарет марки «Фест&

У ході несення служби прикордонники Львівського загону помітили сліди на контрольно-слідовій смузі. Відразу на цьому напрямку організували пошук порушників. Невдовзі правоохоронці затримали двох наших співвітчизників, а за деякий час знайшли 23 ящики сигарет марки «Фест» білоруського виробництва. Тютюнові вироби знаходилися на березі річки Західний Буг. Крім того поряд був і гумовий човен, яким сигарети мали переправити на інший берег. Правопорушників доставили в прикордонний підрозділ для з'ясування обставин та складання протоколів про адміністративне правопорушення.

Ще майже 100 тисяч штук сигарет знайшли на Закарпатті прикордонники Мукачівського загону. Тютюнові вироби, з яких 10 тисяч штук мали український акциз, а решта без акцизу знаходилися за 150 метрів від кордону. Наразі 4860 пачок сигарет буде передано в податкову.

Крім того на Закарпатті затримали 4 українців з майже 24 тисячами штук сигарет. Їх виявили прикордонники Чопського загону спільно з працівниками митниці в поїзді, який прямував до угорського міста Захонь. Під час оформлення пасажирів працівники залізничного пункту пропуску «Чоп» з’ясували, що чоловіки набили свої сумки тютюновими виробами.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси