На базі підрозділів Західного регіонального управління пройшли навчально-методичні збори керівників підрозділів охорони державного кордону

НАЗАД
03 серпня 2018 11:35

До проведення зборів, які тривали з 1 по 3 серпня, також залучалися офіцери Адміністрації Держприкордонслужби та викладачі Національної академії.

Навчально-методичні збори із керівниками підрозділів охорони державного кордону пройшли на базі Кінологічного навчального центру та відділу прикордонної служби «Рава-Руська» Львівського прикордонного загону Західного регіонального управління.

До проведення зборів, які тривали з 1 по 3 серпня, також залучалися офіцери Адміністрації Держприкордонслужби та викладачі Національної академії.

Метою таких зборів є формування єдиних підходів до організації та управління оперативно-службовою діяльністю підпорядкованих органів і підрозділів охорони державного кордону.

Під час зборів були доведені та розглянуті актуальні проблемні питання, пов’язані з роботою органів управління регіональних управлінь та прикордонних загонів, керівництва підрозділів охорони державного кордону.

Учасники зборів обмінялися досвідом із сучасних підходів до вдосконалення службової діяльності органів та підрозділів прикордонного відомства, керування ними у різних умовах обстановки, ефективного використання в охороні державного кордону технічних засобів, зокрема безпілотної авіації Держприкордонслужби.

Крім того, з учасниками  зборів проводились і практичні заняття. При цьому акцент зроблено на безпосереднє виконання завдань з організації та управління оперативно-службовою діяльністю.

За результатами зборів була надана оцінка особистим управлінським якостям керівників вищезазначених структурних підрозділів та перевірено їх практичну спроможність забезпечити належний управлінський вплив на стан справ за компетенцією.  

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси