На базі Навчального центру Держприкордонслужби пройшли збори з представниками громадських формувань

НАЗАД
27 лютого 2016 10:23

В період 22 по 27 лютого 2016 року на базі Навчального центру Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота, за ініціативи Адмін

В період 22 по 27 лютого 2016 року на базі Навчального центру Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота, за ініціативи Адміністрації Держприкордонслужби, пройшли збори з представниками громадських формувань з охорони громадського порядку та державного кордону. Основною метою проведення яких було підвищення рівня їх професійної майстерності.

«Навчальні збори проводяться з метою об’єднати зусилля всіх громадських формувань та для того щоб передати набутий ними досвід з регіона в регіон та  обмінятися досвідом з прикордонниками.  Також на сьогоднішній день в Навчальному центрі проходять навчання дільничні інспектори прикордонної служби, які безпосередньо контактують з членами громадських формувань» - розповідає перший заступник начальника Навчального центру з персоналу полковник Валентин Сухомлин.

У ході проведення занять особлива увага приділялася правовій, вогневій та інженерній підготовці, повітряній розвідці, спеціальній тактиці, тактичній медицині та тактиці прикордонної служби. Також протягом цих днів було проведено комплексне заняття, на якому відпрацьовано практичне несення служби прикордонників (дільничні інспектори прикордонної служби) разом з громадськими формуваннями з використанням технічних засобів охорони державного кордону, а саме безпілотних літальних апаратів.

«Представники громадських формувань показують свої навички та вміння на високому рівні. Вони мають високу фахову підготовку, а також завжди надають нам інформацію, проводять заняття з тактичної медицини» – розповідає дільничний інспектор відділу прикордонної служби «Південний».

Також варто зазначити, що більшість учасників громадських формувань з охорони громадського порядку та державного кордону безпосередньо брали участь у проведені  АТО. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси