На базі Навчального центру Держприкордонслужби для старшокласників провели дводенні навчально-польові збори

НАЗАД
08 травня 2015 08:17

Нещодавно на базі Навчального центру Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота, в рамках вивчення предмету «Захист Вітчизни» були проведені дводенні навчал

Нещодавно на базі Навчального центру Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота, в рамках вивчення предмету «Захист Вітчизни», були проведені дводенні навчально-польові збори.

На заходи залучились учнів 11-х класів шкіл Черкащини. Основною метою зборів було закріплення набутих знань, отриманих під час вивчення предмету «Захист Вітчизни».

Нині випускники шкіл знаходяться на межі вибору своєї майбутньої професії, і це не легкий вибір, адже від нього залежить їхнє майбутнє.

З великим задоволенням та захопленням випускники брали участь у зборах, цікавилися  військовою справою, адже кожен з них розуміє, що країна починається з кордонів, які є візитною карткою держави, її обличчям, а кордони України охороняються досвідченими, мужніми, чесними захисниками державних рубежів. На обличчях випускників  була помітна їх зацікавленість, вони проникли духом дисциплінованості та порядку, які царять у стінах навчального закладу. На запитання, чи з’явились бажаючі в подальшому житті пов’язати життєвий шлях з військовою службою, кожен з учнів відповів позитивно.

Також учні були ознайомлені із матеріально-технічною базою центру, навчальними аудиторіями, гуртожитком для курсантів, залу для тренувань, зразки стрілецької зброї. Учні відвідали музей ДПСУ, який розташований на території центру. Він вразив своїми експонатами та стилем оформлення.

За результатами проведених зборів найкращі учні були нагороджені грамотами.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси