На базі Головного експертно-криміналістичного центру для викладачів академії пройшли навчально-методичні збори

НАЗАД
22 червня 2018 14:39

На базі Головного експертно-криміналістичного центру, що у Борисполі, пройшли навчально-методичні збори для викладачів факультету правоохоронної діяльності Національної академії Державної прикордонної служби України імені Б. Хмельницького.

Під час заходу викладачі кафедр ознайомились зі створеною оперативно-пошуковою та інформаційно-довідковою колекціями криміналістичних обліків, наявними навчальними програмами та матеріалами підготовки спеціалістів з перевірки документів другого та третього рівнів, розроблених відповідно до європейських стандартів та останніми результатами проведених експертиз та експертних досліджень документів. Крім того, учасники зборів вивчили особливості здійснення процедур прикордонного контролю на першій та другій лініях перевірки документів у міжнародному пункті пропуску для повітряного сполучення «Бориспіль».

В рамках реалізації Концепції розвитку системи перевірки документів громадян України, іноземців та осіб без громадянства, які перетинають державний кордон України, викладачі факультету правоохоронної діяльності обговорили також ряд питань. Зокрема спільного опрацювання та затвердження кваліфікаційних вимог до спеціалістів з перевірки документів, механізмів організації та здійснення їх підготовки, розробки та впровадження єдиної програми курсів підвищення кваліфікації з урахуванням європейських стандартів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси