На Арабатській стрілці висадився російський десант

НАЗАД
17 березня 2014 08:40

Прес-служба Державної прикордонної служби України повідомляє, що 15 березня близько 13 години прикордонний наряд, що виконував завдання з контролю режиму на адміністративному кордоні Херсонської області та

Прес-служба Державної прикордонної служби України повідомляє, що 15 березня близько 13 години прикордонний наряд, що виконував завдання з контролю режиму на адміністративному кордоні Херсонської області та АР Крим в районі населеного пункту Стрілкове спостерігав висадку з 4 вертольотів 60 військовослужбовців Російської Федерації. Прикордонники спільно з військовослужбовцями ЗС України (близько 20 осіб) змушені були відійти до перехрестя, що веде у напрямку Генічеська та зайняти оборону. Російські війська, на допомогу яким підійшло 3 БТР, розпочали інженерне облаштування позиції. Близько 15.30 у цьому ж районі з 6 вертольотів висадилися ще 60 військовослужбовців РФ. Крім цьому відомо про колону БТРів, що рухається в район села Стрілкове вздовж Арабатської стрілки з населенного пункту Камянське.

Водночас в ході переговорів командування Бердянського прикордонного загону з військовослужбовцями РФ встановлено, що метою їх висадки є, нібито, «охорона від можливих терактів» газонасосної станції «Чорноморнафтогазу», що розташована у цьому районі. Наразі силове протистояння відсутнє. Деталі уточнюються.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси