На адмінстративному кордоні з Кримом прикордонники виявили пакунок з документами та номерними знаками до автомобілів

НАЗАД
27 листопада 2014 11:19

Учора у пункті контролю «Чонгар», що на адміністративному кордоні з АР Крим,  прикордонники Бердянського загону виявили пакунок з документами  та номерними знаками до

Учора у пункті контролю «Чонгар», що на адміністративному кордоні з АР Крим,  прикордонники Бердянського загону виявили пакунок з документами  та номерними знаками до автомобілів.

Прикордонний наряд, перевіряючи рейсовий автобус, який прямував із Ялти до Донецька, виявив на верхній полиці  салону підозрілий пакунок.

Співробітники Держприкордонслужби та СБУ провели опитування пасажирів транспортного засобу, однак власника серед них не виявилося. Після чого правоохоронці перевірили вміст пакунка, в якому було знайдено 3 пари транзитних номерів для транспортних засобів, 9 комплектів документів на транспортні засоби (рахунки, сертифікати відповідності, додатки до сертифікатів) та ключі до одного транспортного засобу. У ході з’ясування обставин водій автобуса повідомив, що не пам’ятає, хто передав пакунок, і не знає, кому він призначався.

Після закінчення відповідних заходів пакунок було вилучено представниками СБУ.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси