На адмінмежі з Кримом за сприяння в переміщенні товарів затримані інспектор митної та прикордонної служб

НАЗАД
24 сiчня 2017 12:19

Так, сьогодні співробітники ГУ Національної поліції в Херсонській області у взаємодії з офіцерами внутрішньої безпеки та оперативних підрозділів Держприкордонслужби під процесуальним наглядом військової прокуратури Херсонського гарнізону в контрольному пу

Викорінення корупції - один із пріоритетних напрямків діяльності у прикордонному відомстві. Наразі продовжується проведення відомчих антикорупційних акцій у пунктах пропуску та контрольних пунктах в’їзду-виїзду за участю як прикордонників, так і пересічних громадян, а також активна робота офіцерів внутрішньої безпеки.

Крім того, Державна прикордонна служба України в цьому напрямку активно співпрацює з усіма правоохоронними органами.

Так, учора співробітники ГУ Національної поліції в Херсонській області у взаємодії з офіцерами внутрішньої безпеки та оперативних підрозділів Держприкордонслужби під процесуальним наглядом військової прокуратури Херсонського гарнізону в контрольному пункті «Чонгар» виявили факт провозу товарів одним із транспортних засобів, що заборонені до переміщення через адмінмежу.

Також попередньо встановлено, що до правопорушення можуть бути причетні інспектор митної та прикордонної служб. Вони вимагали неправомірну вигоду за перевезення товарів через КПВВ «Чонгар».

На даний час посадові особи затримані, їм повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси