На адмінмежі з Кримом виявили підроблені документи на вантаж 16 тонн м’яса

НАЗАД
12 вересня 2015 14:02

На адміністративній межі з АР Крим співробітники Херсонського загону спільно з працівниками митниці виявили недостовірні відомості у товарно-супровідних документах на вантаж м’яса. Інформацію про

Вчора ввечері на адміністративній межі з АР Крим співробітники Херсонського загону спільно з працівниками митниці виявили недостовірні відомості у товарно-супровідних документах на вантаж м’яса. Інформацію про порушення прикордонники отримали завчасно з оперативних джерел.

Везли вантаж автомобілем «Мерседес» через контрольний пункт «Чаплинка». Загалом в транспортному засобі знаходилося більше 16 тонн яловичини. Під час перевірки з’ясувалося, що в документах зазначені неправдиві відомості адреси виробника.

В даний час триває перевірка та встановлюються обставини правопорушення. До РВ УМВС України в Херсонській області направлено повідомлення про виявлення кримінального правопорушення за ознаками злочину, передбаченого ст.358 ККУ (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси