На адмінмежі з Кримом, на кордоні з Румунією та Росією прикордонники затримали 5 автомобілів

НАЗАД
25 квiтня 2016 10:55

Минулої доби на адмінмежі з АР Крим та у пунктах пропуску на українсько-румунському та українсько-російському кордоні прикордонники спільно з працівниками митниці виявили 5 автомобілів зі знищеними номерам

Минулої доби на адмінмежі з АР Крим та у пунктах пропуску на українсько-румунському та українсько-російському кордоні прикордонники спільно з працівниками митниці виявили 5 автомобілів зі знищеними номерами кузовів та підробленими документами.

В’їхати із Криму через КПВВ «Чонгар» автомобілем «ВАЗ» 2005 року випуску, номер кузова якого не співпадав з даними техпаспорта, намагався наш співвітчизник. Однак прикордонники Бердянського загону відразу виявили ці розбіжності.

Також минулої доби на адміністративній межі прикордонники двічі виявляли підроблені доручення на право керування автомобілями.

Прикордонники Бердянського загону виявили підробку у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Чонгар» у громадянина, який прямував із півострова автомобілем «Фольксваген». А прикордонники Херсонського загону через КПВВ «Чаплинка» не пропустили українця з фальшивими документами на ще один автомобіль «ВАЗ». На порушників складені відповідні процесуальні документи та направлено повідомлення до поліції.

Виїхати з України  мікроавтобусом «Мерседес» 2011 року випуску з підробленим свідоцтвом про реєстрацію учора намагався українець у пункті пропуску «Порубне», що на кордоні з Румунією. Проте дане правопорушення прикордонниками Чернівецького загону було виявлено.

А громадянин Молдови навпаки – планував в’їхати в Україну через пункт пропуску «Бачівськ» із знищеним механічним способом номером кузова. Його плани не здійснилися - мікроавтобус марки «Форд» 2000 року випуску направлено для проведення додаткової перевірки.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси